Condicions generals de venda

Les condicions generals de venda següents s’estableixen de manera exclusiva entre el propietari de la pàgina web (societat LDPrestige. Parc d’Activité du Moulin. Impasse des 4 Vents. 62660 BEUVRY. France) i qualsevol persona que faci una comanda.

LDPRESTIGE amb un capital de 200.000 euros - RCS: ARRAS 509 275 921 - APE: 4532Z.

Núm. SIRET: 50927592100047.

Núm. d’IVA intracomunitari: FR78509275921.

Les condicions generals de venda estan disponibles per a qualsevol persona que visiti la nostra pàgina web. Aquestes condicions generals són susceptibles de ser modificades per LDPRESTIGE. La persona que compra mitjançant el nostre web accepta que les condicions generals aplicables són les que són vigents en el moment de confirmar la comanda.

Els productes en venda a www.ldprestige.com es venen a particulars i a professionals.

El fet de demanar un dels productes que estan a la venda a la pàgina web https://www.ldprestige.com implica que s’accepten de manera plena i completa les condicions generals de venda, i que la persona que compra accepta que les ha llegides abans de confirmar la comanda.

1. Comanda

exclusiva mitjançant la pàgina web www.ldprestige.com. En rebre la comanda, s’envia un correu electrònic de confirmació. En aquest correu electrònic es detallen els elements de la comanda: número, data i referència de la comanda, designació i preu dels productes, despeses d’enviament, adreça de lliurament, etc. En qualsevol moment, podeu consultar l’estat de la vostra comanda a l’apartat «El meu compte» - «Seguiment de la meva comanda» de la pàgina web www.ldprestige.com. Un cop hàgiu pagat, es prepara la comanda i se us envia un correu electrònic per indicar-vos la data de sortida de la comanda. En aquest correu electrònic s’indica el nombre de seguiment UPS/DHL o GLS perquè pugueu seguir la comanda des de la pàgina web de l’empresa de transport.

Un cop rebut el pagament, necessitem de dos a set dies hàbils per a preparar la comanda. Aquest termini varia en funció del calendari (dies festius, vacances, etc.).

El termini mitjà de lliurament de les llandes Japan Racing és d’entre sis i quinze dies hàbils (pel que fa al muntatge professional, el termini s’allarga fins a vint dies hàbils).

El transportista lliura els productes en un termini de 48 h des del moment en què rep els paquets al magatzem. El termini mitjà és de 72 h a Bèlgica i a Luxemburg, i de cinc dies a Itàlia.

2. Característiques i disponibilitat dels productes

De conformitat amb l’article L111-1 del Codi de consum de França, la persona que compra, abans de completar la comanda, es pot informar, a la pàgina web www.ldprestige.com, de les característiques principals del producte o dels productes que vol adquirir.

La persona que compra també pot enviar un correu electrònic a contact@ldprestige.com sol·licitar informacions complementàries.

LDPRESTIGE no pot ser declarada responsable pels danys indirectes que es derivin de la compra dels productes. www.ldprestige.com. Les ofertes presentades a www.ldprestige.com  (LDPRESTIGE, SARL) són vàlides en funció de l’estoc disponible

3. Preu i devolució d’impostos

Els preus de venda que es mostren a la pàgina web https://www.ldprestige.com són en euros i inclouen l’IVA.
El pagament dels productes només es pot fer en euros, excepte en el cas que, prèviament, LDPRESTIGE SARL accepti, de manera expressa, fer-ho d’una altra manera.

Els residents a la Unió Europea no es poden beneficiar de cap exempció de l’IVA francès.

Si la persona compradora resideix fora de la Unió Europea , l’exempció de l’IVA s’adquireix de ple dret i és automàtica. No cal fer cap gestió concreta. L’adreça de lliurament que s’escrigui en el moment de confirmar la comanda comporta l’exempció de l’IVA. Aquesta exempció apareix en l’últim pas abans de confirmar la comanda com a «Exempció». La factura s’emet sense IVA i el pagament que cal efectuar correspon a l’import sense IVA de la factura.

Els preus de venda indicats a les fitxes dels productes no inclouen ni les despeses d’enviament ni les despeses de transport o de duana, en el cas que el lliurament sigui fora de la França metropolitana. Les despeses d’enviament són a càrrec de la persona compradora i, per tant, li seran facturades. Els drets de duana, els drets d’importació o els impostos locals també són a càrrec de la persona compradora, en el cas que se li exigeixin.

LDPRESTIGE SARL es reserva el dret de modificar els preus en qualsevol moment. El preu de venda que s’aplica en la compra d’un producte correspon al que apareix a Internet en el moment de registrar una comanda a la pàgina web https://www.ldprestige.com.

4. Modalitats de pagament

Totes les compres que es fan a www.ldprestige.com (LDPRESTIGE SARL) s’han de pagar en el moment de confirmar la comanda. No s’enviarà cap producte si la persona compradora no ha pagat el cent per cent del preu de venda del producte, així com les despeses que se’n derivin.

El pagament de les compres es pot fer:

· Amb targeta de crèdit, directament des de la nostra pàgina web, amb l’ajuda d’una transacció segura. S’accepten targetes de crèdit VISA i MasterCard nacionals i internacionals.

· Amb un xec (a nom de SARL LDPRESTIGE). Heu d’enviar el xec, juntament amb el formulari de comanda, per correu postal a l’adreça següent: Parc d’Activité du Moulin. Impasse des 4 Vents. 62660 BEUVRY. France. Telèfon del departament d’administració: 0033 (0) 3 21 65 71 14.

 

Amb una transferència bancària indicant el número de comanda.

No s’accepten els xecs regal, ni cap altre mitjà de pagament que no s’esmenti en aquest apartat.

LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) es reserva el dret de suspendre una comanda i el procés de lliurament en el cas que les autoritats acreditades de manera oficial rebutgin l’autorització de pagament amb targeta de crèdit o en el cas que hi hagi risc d’impagament.

LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) es reserva el dret de rebutjar un lliurament o de no servir una comanda que provingui d’un comprador que no hagi pagat al cent per cent la comanda anterior o d’un comprador amb el qual hi hagi en curs un litigi de pagament.

Qualsevol retard a l’hora de pagar la comanda derivat d’un rebuig del pagament amb targeta de crèdit o per qualsevol altre motiu generarà un augment de l’import que s’ha de pagar, de manera que des del dia en què es lliuren els productes s’aplicaran sancions pel retard en el pagament segons la taxa d’interès legal en vigor, i, a més, la persona compradora també haurà d’assumir les despeses bancàries que se’n derivin.

LDPRESTIGE SARL conserva la propietat dels productes venuts fins al moment de cobrar-ne el preu de manera íntegra, incloent-hi despeses i taxes.

5. Modalitats de lliurament

Enviaments a França i a la resta del món mitjançant UPS/DHL o GLS.

A l’hora de completar el formulari de comanda de LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) la persona compradora es compromet a indicar tota la informació necessària per a rebre els productes, especialment l’adreça on vol rebre la comanda, així com la franja horària en què prefereix rebre-la.

En cas d’error en la redacció de les dades del destinatari, la societat LDPRESTIGE no és responsable que la comanda no li arribi. Les despeses derivades de reenviar el paquet al mateix destinatari, a un altre destinatari o a una nova adreça són a càrrec de la persona compradora.

En cas que no hi hagi estoc del producte, i si la nova data d’enviament no convé a la persona compradora, es podrà anul·lar la comanda o bé triar un altre producte.

LDPRESTIGE SARL, no és responsable del fet que no s’executi el contracte si es genera una ruptura d’estocs o si no hi ha estoc del producte com a conseqüència d’un cas de força major.

LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) no és responsable de les conseqüències que comporti un retard en el lliurament del paquet al client com a conseqüència d’un cas de força major.

El lliurament es considera efectuat en el moment en què la persona compradora rep la mercaderia. En el moment de rebre la mercaderia, la persona destinatària ha de signar l’albarà de lliurament.

Si el consumidor té dubtes sobre l’estat o el contingut del paquet pel que fa a les comandes lliurades mitjançant el servei d’UPS/DHL i GLS, s’aconsella que s’apliqui el procediment del transportista (que consisteix a especificar els danys, les reclamacions i les reserves) i que es retorni la mercaderia. Les dades del transportista apareixen a l’albarà o a la factura.

Cal notificar aquestes incidències a SARL LDPRESTIGE, que s’encarregarà de tornar a enviar el paquet.

6. Errors de lliurament

Si la persona compradora detecta un error en la preparació de la comanda, ho ha de notificar per correu electrònic a  contact@ldprestige.com o per telèfon al 0033 (0) 3 21 65 71 14.

En el correu electrònic han de constar el número de comanda, les dades de la persona compradora, la data de lliurament, el número de comprovant dels productes, el motiu de la reclamació i els productes que s’han lliurat per error (referència i quantitat).

La persona compradora rebrà un correu electrònic amb la nova data de lliurament.

no és responsable de possibles errors de les dades ni de les conseqüències que això comporti, com ara el retard a l’hora de processar les dades o els errors de lliurament. Les despeses derivades de la devolució de la comanda es facturen a la persona compradora. De la mateixa manera, si s’anul·la la comanda com a conseqüència d’un error en l’adreça o d’una redacció de l’adreça incompleta (que hi falti el número de porta, per exemple), o bé si el transportista no localitza l’adreça indicada, les despeses d’enviament es dedueixen del reembossament.

 

7. Pagament 3X amb targeta de crèdit (només a França)

Oferta de pagament en tres terminis (només a França):

És una solució de pagament en tres terminis amb targeta de crèdit VISA o MasterCard que permet ajornar els pagaments. 

El pagament de la comanda en tres terminis:

 

Modalitat de pagament només per als titulars d’una targeta de crèdit per una compra d’entre 300 € i 3.000 €. El primer pagament, equivalent a un terç de l’import de la compra, s’ha de fer amb targeta de crèdit. La resta es paga en dues quotes mensuals iguals. Les despeses d’aquesta modalitat corresponen a l’1,4 % de l’import de la cistella (que es carrega a la primera quota), amb un màxim de 9 €

Exemple: una compra l’import de la qual és de 300 €:

 

- Primer termini de la comanda: un pagament de 104,20 € (els 4,20 € corresponen a despeses i es paguen en el moment de la compra).
- Segon termini, al cap de trenta dies de fer la comanda: un pagament de 100 €.
- Tercer termini, al cap de seixanta dies de fer la comanda: un pagament de 100 €.

Cost total de l’operació: 304,20 €. Condició en vigor des de l’1 de gener de 2017.

 

La solució de pagament 3X amb targeta de crèdit és a càrrec de: 

BNP Paribas Personal Finance, SA, amb un capital de 529.548.810 €. SIREN: 542 097 902. RCS: París.  1, Boulevard Haussmann. 75 318 París Cedex 09. Número ORIAS: 07 023 128.  Telèfon: 0033 (0) 5 56 55 56 00.

Contracte de finançament de menys de noranta dies. No es requereix cap mena de pagament abans d’obtenir un préstec o més d’un. Condicions en vigor des de l’1 de gener de 2017.

8. Dret de revocació

De conformitat amb l’article L221.21 del Codi de consum de França, disposeu d’un termini de catorze dies des del moment en què rebeu la comanda per a exercir el dret de revocació i retornar l’article.

La sol·licitud de devolució s’ha de formalitzar enviant un correu electrònic a contact@ldprestige.com. o per correu postal a l’adreça del domicili social. Hi heu d’especificar el número de comanda i els articles que voleu retornar.

Si sol·liciteu el reembossament a LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) passats els catorze dies estipulats per llei (amb el mata-segells, el comprovant del fax o el correu electrònic real com a prova), us serà denegat.

L’article retornat ha d’estar en perfectes condicions, amb l’embolcall d’origen i en un estat idoni per a la venda. No s’accepten articles ja utilitzats.

Per evitar litigis, us aconsellem que, primer, prepareu la comanda en brut.

Les despeses de devolució són a càrrec del client.

El reembossament es duu a terme en un termini màxim de catorze dies des del moment en què es rep la mercaderia. En el cas que calgui substituir un o diversos articles, si la diferència de preu és a favor de la societat LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE, SARL), el client se n’ha de fer càrrec mitjançant un xec o amb targeta de crèdit abans d’enviar els nous articles; si la diferència de preu és a favor del client, LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) la reembossarà en un termini de trenta dies.

LDPRESTIGE SARL no accepta enviaments a ports deguts. Els riscos relacionats amb la devolució del producte són a càrrec del client. Una vegada rebut el producte reenviat pel client, LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) enviarà una confirmació a la persona compradora mitjançant un correu electrònic. La confirmació indica que el producte s’ha rebut de manera correcta.

ATENCIÓ. No es pot exercir el dret de revocació pel que fa als productes de la gamma Japan Racing, AXE i LENSO, ja que es tracta d’una producció feta a mida, ni tampoc pel que fa a les comandes de llandes amb pneumàtics específics per a cada comanda.

PEL QUE FA A LA GAMMA JAPAN RACING, ÉS POSSIBLE QUE ELS MODELS SIGUIN DE CINC O DE DEU FORATS.

 

No es pot exercir el dret de revocació pel que fa als lots de llandes + pneumàtics que requereixin un muntatge específic als vehicles dels clients.

A continuació, trobareu el formulari de revocació. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MODEL DE FORMULARI DE REVOCACIÓ


(Si us plau, ompliu aquest formulari i envieu-nos-el si voleu revocar el contracte.)

A l’atenció de [SARL LDPrestige. Parc d’Activité du Moulin. 62660 Beuvry. France. Telèfon: 0033 (0) 3 21 65 71 14. Correu electrònic: contact@ldprestige.com]:

Jo/nosaltres* us exposo/exposem,* mitjançant aquesta notificació, la meva/nostra* revocació del contracte de venda dels béns / de la prestació de serveis* següent:

Demanat/rebut* el dia:

Adreça del consumidor / dels consumidors:


Signatura del consumidor / dels consumidors (només si el formulari s’envia en format paper):

Data:

(*) Ratlleu els elements que no siguin necessaris.

9. Garantia

Ce conformitat amb l’article L217-9 del Codi del consumidor de França, si el producte pateix una avaria o no funciona, el comprador es beneficia de les condicions de garantia següents: pel que fa als productes comprats al web LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) es beneficien d’una garantia legal de conformitat. La persona compradora pot verificar la durada de la garantia a la factura.

A més de la garantia de conformitat, el consumidor disposa de la garantia de defectes ocults prevista als articles 1641 i següents del Codi civil.

Si cal, el client sempre pot contactar amb LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) per correu electrònic, a contact@ldprestige.com, per saber quins tràmits ha de dur a terme si sorgeixen problemes. En cas de no conformitat, el client pot demanar que es repari el producte o que se substitueixi. Si no es pot substituir el producte o no es pot reparar, la persona compradora pot sol·licitar la devolució dels béns i demanar el reembossament del preu, o bé es pot quedar els béns i demanar el reembossament d’una part del preu.

Sigui com sigui, el comprador ha de presentar la factura del producte emesa per LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE SARL) per beneficiar-se de la garantia. LDPRESTIGE SARL no es fa càrrec de les despeses d’immobilització del producte en cas de reparació i, en aquesta línia, la persona compradora no pot sol·licitar cap compensació. En cas de reparació o d’immobilització del producte, LDPRESTIGE SARL no farà cap préstec.

En cas de litigi per la vostra comanda, podeu recórrer al procediment de mediacions del consum segons les condicions previstes al títol 1 del llibre VI del Codi del consumidor de França (vegeu l’article L611-1 i següents).

Tingueu en compte que LDPrestige no proporciona cap logotip ni cap emblema de fabricants d’automòbils.

Precisem que LDPrestige no es fa càrrec del muntatge o del desmuntatge dels pneumàtics si una vàlvula electrònica deixa de funcionar durant el període de garantia.

Com que l’equilibratge és un servei gratuït que s’ofereix amb la compra del lot complet de llandes + pneumàtics, no es pot sol·licitar cap reembossament per equilibratge.

Tingueu en compte que de vegades cal fer un nou equilibratge quan el pneumàtic ha rodat durant un període curt de temps (rodatge i posada a punt).

Tal com passa amb totes les comandes per Internet, en una comanda de servei postvenda, el client ha d’enviar el material defectuós tenint en compte les despeses que comporta perquè LDPrestige faci la substitució si entra en la garantia.

Les despeses de la devolució són a càrrec de SARL LDPrestige.

LDPrestige no envia llandes o pneumàtics de substitució sense haver rebut prèviament el material defectuós.

Aucun droit de rétractation n'est applicable sur un pack jante + pneus.

Toute demande de garantie ne pourra s'effectuer que lorsque que le client aura envoyé le matériel chez LDPrestige - Nous portons votre attention sur le fait que le Poli des jantes n'est pas garantie.

 

GARANTIA LEGAL DE CONFORMITAT


 

El consumidor:

- Disposa d’un termini de dos anys des del moment en què rep el material per a beneficiar-se de la garantia legal de conformitat. 
- Pot escollir entre la reparació o la substitució del material, segons el que estableix l’article L217-9 del Codi del consumidor de França pel que fa a les condicions del cost.
- No està obligat a aportar la prova del defecte del material durant els sis mesos següents al lliurament dels béns. Aquest termini s’estén a vint-i-quatre mesos a partir del 18 de març de 2016, excepte per a béns fets servir.


 

10. Dret aplicable

Les condicions generals de venda presentades més amunt es regeixen pel dret francès.

Si una estipulació o més d’aquestes condicions generals de venda es considera que no és vàlida o és declarada com a no vàlida en virtut d’una llei, un reglament o una decisió final d’una jurisdicció competent, les altres estipulacions mantenen la validesa i l’abast.

Si es genera un litigi entre un consumidor i un professional, el consumidor pot escollir, a més d’una de les jurisdiccions competents des del punt de vista territorial en virtut del Codi de procediment civil, la jurisdicció del lloc on vivia en el moment de segellar el contracte o en el moment en què va tenir lloc el problema.

En cas de litigi per la vostra comanda, podeu recórrer al procediment de mediacions del consum segons les condicions previstes al títol 1 del lliure VI del Codi del consumidor de França (vegeu l’article L611-1 i següents).

11. Seguretat de les transaccions

Per assegurar una compra segura, LDPRESTIGE SARL ha adoptat el procés de xifratge Secure Socket Layer (SSL), que garanteix la confidencialitat de les dades bancàries. Així, les dades no es poden veure ni quan s’introdueixen ni quan es fan transferències bancàries.

LDPRESTIGE ha adoptat el sistema WEBAFFAIRES de Crédit du Nord per als pagaments en un sol termini.

LDPRESTIGE ha adoptat el sistema Payline de Monext i Cetelem per als pagaments en tres terminis.

 

12. Informàtica i llibertats

De conformitat amb la Llei sobre informàtica i llibertats de França (equivalent a la Llei de protecció de dades), número 78-17, del 6 de gener de 1978, el consumidor gaudeix dels drets d’accés, de revocació, d’oposició i de suspensió pel que fa a les dades que gestiona LDPRESTIGE.com (LDPRESTIGE, SARL).

 

Els compromisos de LDPrestige