Lliurament

A França el termini de lliurament és d’entre un i tres dies hàbils a partir de l’endemà de la comanda. A Bèlgica i a Luxemburg el termini és de dos a cinc dies hàbils, i a Itàlia, de cinc a set dies hàbils. Per assegurar-vos quin dia es farà el lliurament, UPS us envia un correu electrònic perquè pugueu seguir la comanda.

Si després de fer la comanda, no rebeu un correu electrònic, si us plau, contacteu amb el nostre servei d’atenció al client.

Si voleu consultar l’estat del vostre paquet, ho podeu fer des del moment en què s’envia introduint els codis que us enviï UPS a l’adreça següent: http://www.ups.com, o directament des de la nostra pàgina web, a la secció «Seguiment de la meva comanda» de l’espai de client.

Lliurem comandes als països següents: Bèlgica, Luxemburg, Holanda, França metropolitana (excepte Còrsega), Alemanya, Anglaterra i Itàlia. Si necessiteu un lliurament en països que no apareixen en aquesta llista, si us plau, contacteu amb nosaltres per fer la comanda.

Història de la societat UPS

UPS (United Parcel Service Inc.) és una empresa de transports creada als Estats Units l’any 1907. Està valorada en 49,7 milers de milions de dòlars i té com a objectiu principal facilitar els intercanvis comercials en l’àmbit internacional. Actualment, UPS és una societat internacional amb una marca que és una de les més conegudes i admirades arreu del món.

Número u del sector de transport de paquets exprés, UPS és, també, un dels primers proveïdors de serveis de transport especialitzat, de logística, de capital i de comerç electrònic. Cada dia, UPS gestiona un flux de mercaderies, de capitals i d’informacions en més de dos-cents països i territoris arreu del món.

Què passa si no soc a casa quan arriba el meu paquet?

Si heu rebut un avís després d’un intent de lliurament, podeu modificar les opcions de lliurament a la pàgina web ups.com.

odeu triar entre:

  • Truqueu a UPS: UPS guarda el vostre paquet en un lloc proper a casa vostra perquè el pugueu anar a recollir.
  • Modifiqueu el punt de recollida: indiqueu una altra adreça de lliurament.
  • Reprogrameu el lliurament: especifiqueu una altra data perquè UPS us lliuri la comanda.

Si UPS no aconsegueix lliurar-vos el paquet al cap de tres intents, el guardarà durant cinc dies a l’oficina UPS més propera abans de reenviar-lo al remitent.

Els compromisos de LDPrestige