Avís legal

Ara esteu connectats a la pàgina web

LD PRESTIGE - https://www.ldprestige.com.

L’ús d’aquesta pàgina web està subjecte a les lleis pertinents i a les presents condicions generals d’accés i d’ús.

Ens reservem el dret de modificar les condicions generals d’accés i d’ús en qualsevol moment, i us aconsellem que les consulteu sovint.

Informacions generals

La pàgina web www.ldprestige.com és propietat de la societat LD PRESTIGE, les dades professionals de la qual són:

Director de publicació: Monsieur Sébastien LESIEUX.

Pàgina web editada per:

LD PRESTIGE
Route de Lens - 62660 Beuvry
Parc des Activités du Moulin

Telèfon: 0033 (0) 3 21 65 71 14.
Correu electrònic: contact@ldprestige.com.

SARL, amb un capital social de 200.000 euros. 
RCS Arras B 509 275 921
Code APE : 4532Z
IVA Intracomunitari : FR78 509 275 921

 

Propietat intel·lectual

L’estructura general, així com els textos, les imatges animades o fixes, els sons, el disseny gràfic, els documents per a descarregar-se, la base de dades i qualsevol altre element de la pàgina web són propietat exclusiva de LDPRESTIGE.

Aquesta pàgina web es regeix per la legislació francesa i internacional dels drets d’autor i de la propietat intel·lectual. Noms, marques i noms de marques citades en aquesta pàgina web són propietat de les companyies respectives. Qualsevol ús, total o parcial, dels elements i/o de les informacions que componen la pàgina web, per qualsevol procés, es considera una infracció sancionada pel Codi de propietat intel·lectual.

Els documents, la informació, els elements gràfics, etc., de tota mena que figuren a la pàgina web www.ldprestige.com no es poden copiar, excepte per a un ús amb una finalitat estrictament privada.

Així mateix, no es poden reproduir ni es poden modificar, ja sigui a títol onerós o gratuït, sense una autorització escrita prèvia.

El logotip LDPRESTIGE és una marca registrada i protegida pel dret de marques. És propietat exclusiva de LDPRESTIGE. Totes les altres marques citades pertanyen als seus propietaris exclusius.

Vincles d’hipertext

La societat LDPRESTIGE autoritza qualsevol pàgina web a establir un enllaç cap a l’adreça www.ldprestige.com. No obstant això, aquesta mena d’enllaços estan subjectes a les disposicions legals en vigor. La societat LDPRESTIGE es reserva la possibilitat de prohibir aquests enllaços en qualsevol moment, sense preavís i sense haver de justificar la decisió. En aquest cas, se n’informarà la persona interessada.

Prohibició de mirroring

No s’autoritza que, mitjançant una altra adreça URL, es posi en línia la pàgina web per part de tercers.

Dret aplicable

Aquestes condicions d’ús es regeixen, s’interpreten i s’apliquen en virtut de la legislació francesa. En cas de litigi, la competència correspon de manera exclusiva als tribunals francesos.

Fallada i virus

La societat LDPRESTIGE no és responsable dels danys directes o indirectes derivats de l’ús d’aquesta pàgina web o de la impossibilitat de tercers d’utilitzar-la, o d’un mal funcionament, d’una interrupció, d’un virus, derivats de l’accés al web o derivats de l’ús d’aquest web o de tots els webs que hi estan relacionats.

Pàgines web relacionades

La societat LDPRESTIGE rebutja qualsevol responsabilitat sobre el contingut disponible en altres pàgines web on la mateixa web o tercers hagin creat enllaços amb el seu consentiment o sense. L’accés a altres pàgines web relacionades amb aquesta web és responsabilitat de l’usuari. La societat LDPRESTIGE rebutja també qualsevol responsabilitat pel que fa a la informació continguda en les pàgines web de tercers en què figurin enllaços relacionats amb la pàgina web www.ldprestige.com.

Informació sobre galetes

L’usuari sap que en navegar per la pàgina web una galeta es pot instal·lar de manera automàtica al navegador d’Internet. Una galeta és un bloc de dades que no permet identificar l’usuari però que serveix per a registrar la informació de l’usuari pel que fa a la navegació per la pàgina web.

Aquest procediment permet que la societat LDPRESTIGE segueixi els internautes que visiten la pàgina web www.ldprestige.com amb la finalitat de respondre de manera eficaç a les seves necessitats i a les seves expectatives.

L’usuari pot rebutjar la política de galetes desactivant aquesta opció als ajustos del navegador.

Informacions nominatives

L’objectiu inicial del web www.ldprestige.com no és recopilar dades dels visitants. No obstant això, de vegades és un procés que cal fer, sobretot per a enviar una carta informativa, per a fer estudis estadístics o per a respondre a preguntes dirigides de manera directa a l’administrador del web. En aquest cas, la societat LDPRESTIGE es compromet a no fer un ús comercial de les dades i a guardar-les només durant el temps estrictament necessari per a processar la gestió.

Les dades recopilades es destinen de manera exclusiva a un ús propi de l’empresa LDPRESTIGE i dels subcontractistes en l’exercici de la seva feina (en particular, l’empresa que allotja el web). Així, qualsevol subcontractista que tingui coneixement d’aquestes dades queda subjecte a l’obligació de confidencialitat. El subcontractista té prohibit d’utilitzar-les en benefici propi o de comunicar a tercers la totalitat o part d’aquestes dades personals.

Dret d’accés i de rectificació

En aquesta pàgina web, els usuaris poden veure’s obligats a comunicar dades personals susceptibles de tractament automatitzat. Si fos el cas, de conformitat amb la Llei 78-17 relativa a la informàtica, als fitxers i a les llibertats, del 6 de gener de 1978 (article 34), les persones les dades de les quals hagin estat recopilades tenen dret a accedir-hi, a modificar-les, a rectificar-les i a suprimir-les. Podeu exercir aquest dret contactant amb l’administrador del web per correu electrònic a: contact@ldprestige.com.

Els compromisos de LDPrestige