Garantia

- Totes les llandes venudes per LDPrestige tenen una garantia de dos anys.
- La garantia no és transferible. Només és vàlida per al comprador principal.
- Les llandes amb cops o rascades no entren dins de la garantia.
- La garantia no inclou els accessoris de plàstic que es col·loquin a les llandes (els cargols de plàstic que hi ha amagats al contorn de les llandes, etc.).
- El vernís té un any de garantia. (Compte, totes les llandes polides s’han de netejar de manera exclusiva amb productes de pH neutre. Tal com tots els constructors, no ens fem càrrec dels problemes derivats del poliment.)
- Les llandes polides s’han de netejar sovint, sobretot durant l’hivern, per evitar els efectes negatius de la sal de les carreteres.
- Us aconsellem que feu servir una cera per a protegir les llandes polides durant l’hivern.
- L’estructura de la llanda té dos anys de garantia. Insistim que les llandes amb cops o rascades no entren en la garantia.

Com que la fabricació d’una llanda és industrial, en alguns casos la llanda pot contenir petites partícules de pols sota la pintura o fins i tot petits punts negres no visibles (tal com passa amb les llandes dels constructors). No es pot demanar que se substitueixi una llanda per aquest motiu.
Per beneficiar-vos del servei postvenda, la llanda no ha d’haver patit cap xoc.
Les despeses d’enviament derivades de la devolució de les llandes a LDPrestige són a càrrec del client. L’enviament del producte substituït (si entra en la garantia) és gratuït.

Per la compra d’un lot complet de llandes + pneumàtics, oferim el muntatge de les vàlvules i l’equilibratge.
El client es compromet a respectar els consells d’instal·lació de les llandes al seu vehicle.
Els lots de llandes + pneumàtics es lliuren amb un equilibratge perfecte que es porta a terme en una màquina GSP9700.
Com que l’equilibratge és un servei que ofereix LDPrestige, si detecteu un problema de vibració, aquest serà a càrrec del client. No obstant això, fem controls d’equilibratge gratuïts en qualsevol dels nostres centres LDPrestige. Només heu de demanar hora (vegeu les condicions generals de vendca)

LDPrestige no es responsabilitza del fet que el client demani unes llandes i uns pneumàtics que no estan homologats pel servei tècnic, ni del fet que la llanda sobrepassi els parafangs perquè ha escollit unes dimensions massa grans, ni del fet que s’esculli un índex incorrecte de càrrega o de velocitat.

És important que verifiqueu els paràmetres del vostre vehicle (diàmetre, amplada, alçada, índex de càrrega, índex de velocitat, Run Flat, etc.) abans de fer la comanda.

LDPrestige no es responsabilitza de les comandes errònies.

Quan vulgueu comprar un lot de llandes + pneumàtics, us aconsellem que respecteu les condicions d’ús següents:

- Durant la instal·lació de les llandes, gireu-les quan el vehicle estigui aixecat i verifiqueu que no hi ha elements que hi estiguin en contacte (per a les transmissions automàtiques, heu de triar la posició N).

- Rodatge del pneumàtic entre cinquanta i cent quilòmetres. El rodatge consisteix a no accelerar ni a frenar de manera intensa. De fet, el greix del muntatge encara és fresc, de manera que el pneumàtic pot girar sobre la llanda i distorsionar l’equilibratge.

- Adapteu la pressió dels pneumàtics en funció del vehicle. Els pneumàtics surten dels nostres magatzems amb una pressió d’entre 2,5 bars i 3 bars. Heu de controlar la pressió i l’heu d’adaptar al vostre vehicle i a les característiques del motor.

- Verifiqueu la subjecció de les llandes després d’haver recorregut cent quilòmetres.

- Verifiqueu que els cèrcols de centrament estan ben instal·lats (en el cas que siguin necessaris) per evitar les vibracions.

Compte: pel que fa a les llandes equipades amb cèrcols de centrament, la primera fixació s’ha de fer de manera manual, rosca a rosca, perquè, si no, la llanda no es posiciona de manera correcta damunt la boixa i es podrien generar vibracions a una velocitat de 120 o 130 quilòmetres per hora.

Aconsellem als nostres clients que controlin sovint la geometria amb l’objectiu de perllongar la durada dels pneumàtics i que no facin servir certes peces relacionades amb la direcció..

COMPTE: si noteu una vibració just després d’haver instal·lat el lot de llandes + pneumàtics, sobretot, no circuleu a més de cinquanta quilòmetres per hora abans de controlar la geometria. Si passeu d’aquesta velocitat, hi ha el risc que calgui tornar a equilibrar el pneumàtic per a corregir el defecte

No oblideu que si munteu uns pneumàtics nous en un vehicle que té un defecte de geometria, segur que notareu vibracions.
Com que l’estructura metàl·lica interna dels pneumàtics és nova, no es posiciona de manera correcta respecte del defecte del vehicle i provoca vibracions.

LDPRESTIGE SARL no es responsabilitza de fet que un país de fora de la Unió Europea (Suïssa, Luxemburg, etc.) sol·liciti una homologació per a fer un control tècnic. LDPrestige no proporciona certificats de conformitat per a Suïssa ni per a Luxemburg, perquè a França no es demanen i, per tant, no són obligatoris

Pel que fa als nostres clients a Suïssa, vous avez la possibilité de contacter notre col-laborador pour la Suisse :

La societat Fornage, que està especialitzada a vendre i a homologar llandes d’aliatge. Des d’ara podeu demanar el vostre lot de llandes LDPrestige certificat i homologat per a Suïssa a la pàgina webwww.eganrof.ch

 

Els compromisos de LDPrestige