La nostra gamma de productes

LDPrestige us ofereix una àmplia gamma de llandes i de rodes perquè equipeu el vostre vehicle.


Prioritzem els productes de disseny alemany per la qualitat de la producció, per la constància i per la seriositat en el procés de subministrament, amb l’objectiu de canalitzar la vostra passió de la millor manera possible.

El disseny alemany és una garantia de qualitat per al client final. Això significa que la fàbrica de producció segueix les normes de l’associació alemanya per al control tècnic TÜV.

La fabricació està deslocalitzada en països asiàtics —igual que el 99 % del mercat de llandes— per oferir-vos els millors preus en un mercat cada vegada més competitiu.

Treballem, sobretot, amb tres fàbriques, que ofereixen una qualitat contrastada (disseny alemany amb fabricació tailandesa o italiana).

Gràcies a aquesta implicació en la qualitat, és possible, per exemple, subministrar-vos una llanda com una que hàgiu comprat a la nostra xarxa. La nova llanda tindrà les mateixes característiques que la primera llanda que vau comprar (excepte si se n’interromp la producció).

D’altra banda, la nostra extensa gamma d’equipaments per a vehicles està composta, també, per productes d’altres mercats amb l’objectiu de respondre a totes les vostres necessitats.

Volem remarcar que LDPrestige no proporciona cap logotip ni cap emblema de fabricants d’automòbils.

Les nostres llandes (marca LDP) tenen una garantia de dos anys. Quant a les altres marques, el fabricant ofereix un any de garantia. Aquesta garantia no cobreix:

- L’esmalt de llandes polides.

- Els cops a les voreres.

L’esmalt de les llandes té un any de garantia.

Atenció, la garantia només és vàlida si la llanda no té cap cop ni cap ratllada.

Pel que fa als vehicles SUV, s’han de conservar els perns d’origen si es vol muntar un paquet de llandes + pneumàtics.

El visual d'una vora (profunditat-còncava) pot variar depenent de l'ample seleccionat.

Sempre respectant la legislació, el nostre equip de professionals està a la vostra disposició per ajudar-vos a escollir les llandes i els pneumàtics que s’adaptin més bé a les vostres necessitats.

Els compromisos de LDPrestige