Formes de pagament i despeses

Recollida a les nostres delegacions:

Per a recollir les comandes en una de les nostres delegacions, només heu d’escollir l’opció «Recollir a la botiga» en el moment de confirmar la comanda.

Després podreu seleccionar la delegació on voleu recollir els productes.

Important:
A l'hora de recollir els productes en una delegació, haureu de presentar un document d’identificació.

L'inici del període d'inici és entre 2 i 7 dies després de rebre la vostra recomanació. El que aquí es presenta és una variant indicativa i igual a igual en termes de disponibilitat i publicacions periòdiques (celebracions, conferències, etc.).

Lliurament a domicili (despeses gratuïtes a la França metropolitana, a Bèlgica i a Itàlia) :

Despeses gratuïtes per als lliuraments a la França metropolitana, a Bèlgica i a Itàlia. UPS o GLS garanteixen enviaments ràpids i fiables. 
Facturem 9,90 € (IVA inclòs) de despeses d’empaquetatge en cada comanda. Aquesta despesa inclou l’empaquetatge i la protecció del material per a ser enviat.

Per cada comanda enviada, es cobrarà una tarifa d'embalatge de 9,90 €. Això inclou l'embalatge i la protecció per al seu lliurament.

Després de rebre el pagament, el temps que es requereix per a preparar la comanda és de dos a set dies hàbils. És un termini indicatiu, ja que pot variar en funció de la disponibilitat dels productes i de les dates (dies festius, vacances, etc.).

Per a les llandes Japan Racing, el termini mitjà és sempre d’entre sis i quinze dies hàbils. (Per als muntatges a mida, el termini es pot allargar fins a vint dies hàbils.)

Un cop s’hagi rebut el producte al magatzem, el transportista us lliurarà la comanda en 48 hores (és un termini indicatiu, ja que pot variar en funció de la zona geogràfica, i sempre es reparteix de dilluns a divendres). El termini mitjà és de 72 hores a Bèlgica i a Luxemburg, i de cinc dies a Itàlia.

Quan rebeu la comanda, heu de verificar que no ha patit cap desperfecte durant el transport i que el material està en perfectes condicions. Heu de verificar l’estat de la comanda davant del transportista. Si el material està malmès, no l’accepteu i anoteu a l’albarà de lliurament el detall dels desperfectes.
És molt important que ho feu tal com us ho indiquem perquè, sense aquest document, no podrem intercedir davant del transportista en el cas que hi hagi problemes. LDPrestige no es fa càrrec de cap indemnització si no se segueix aquest procediment.

Lliurament als departaments i territoris d’ultramar francesos:

Pel que fa als lliuraments als departaments i territoris d’ultramar francesos, LDPrestige envia paquets als països següents: Guadalupe, la Guaiana Francesa, Martinica, Illa de la Reunió, Nova Caledònia, Mayotte, Polinèsia Francesa, Saint-Barthélemy, Saint-Martin, Sant-Pierre-et-Miquelon i Wallis i Futuna.

Important:
La factura de la vostra comanda és sense IVA (l’adreça de lliurament ha de pertànyer a una de les illes dels departaments i territoris d’ultramar).
La vostra comanda està subjecta a les concessions marítimes dels serveis territorials de la duana (vegeu l’enllaç).
Les tarifes duaneres es paguen directament als serveis de duana.

El termini mitjà de lliurament als departaments i territoris d’ultramar és de set a quinze dies hàbils. Aquest termini varia en funció de l’època de l’any (dies festius, vacances, etc.).

Lliurament a Suïssa:

La factura de la vostra comanda és sense IVA, ja que Suïssa no forma part de la Unió Europea.

Important:
El paquet el lliura UPS. Us haureu de fer càrrec de l’IVA suís i de les despeses de duana quan rebeu el paquet.
Aquestes despeses varien en funció del pes i de les dimensions de la mercaderia.
És responsabilitat del client respectar les normes pel que fa als impostos locals aplicables.

Els compromisos de LDPrestige